9 Mart 2015 Pazartesi

Su Kaçağı Bulma

Su kaçaklarında hiçbir kırma işlemi yapılmadan su kaçakları bulunabilmektedir. Bunun için gelişmiş dinleme ve görüntüleme cihazları kullanılmaktadır. Kullanılan bu cihazlar profesyonel ve pahalı cihazlar olduğundan sadece profesyonel firmalarda bulunmaktadır. Bu sebeple su kaçaklarının bulunmasında profesyonel bir firma ile çalışmalısınız.

İpek tesisat son teknoloji cihazlarıyla kırmadan noktasal su kaçağı tespiti yapıyor ve garantili kaçak tamiri yapıyor. Tüm bu işlemleri kırmadan dökmeden evinize hiçbir zarar vermeden hızlı bir şekilde çözümlüyor. Böylece evinizde ekstra tamir masrafı çıkarmadan ve kötü bir görüntü oluşturmadan su kaçağı probleminizden kurtuluyorsunuz.

Personelimiz cihazla bulduğu su kaçağının ardından onarıma başlar ve hızlı bir şekilde onarımını garantili olarak gerçekleştirir. Eğer ileride aynı bölgeden bir sorunla karşılaşırsanız servisimiz anında müdahale ederek sorunlu bölgeyi garanti kapsamında yeniden onarır.


Siz de uzman bir su kaçağı firması ile çalışmak istiyorsanız İpek Tesisat ile çalışabilirsiniz. İpek tesisat'a ulaşmak için telefon numaralarını kullanabilirsiniz. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder