10 Mart 2015 Salı

Kırmadan Su Kaçağı Bulan Firma

Su kaçaklarında tespit işlemleri farklı yöntemlerle yapılmaktadır. Geleneksel yöntemle çalışan firmalar genel olarak su kaçağını bulmak için tesisatın belli noktalarını kırarak kontrol etmektedirler. Bu sebeple bu yöntemle yapılan su kaçağı tespiti işlemlerinde su kaçağı tespit edilene kadar tesisatınızın pek çok bölümü kırılmaktadır.

Kırmadan Su Kaçağı Tespiti

Kırmadan kaçak tespitinde su kaçakları özel cihazlar yardımıyla tesisatın dinlenmesi ve özel görüntüleme aygıtları vasıtasıyla görüntüleyerek aranmaktadır. Bu yöntemde su kaçakları kırmadan noktasal olarak tespit edilmektedir. Böylece binanızda, evinizde ya da işyerinizde hiçbir kırma işlemi yapılmadan su kaçakları tespit edilmiş olur.

Cihazla Su Kaçağının Tespiti

Cihazla su kaçağı tespit işlemlerinde su kaçakları cihazla bulunuyor ve bulunan noktanın durumuna göre yine kırmadan veya küçük bir bölgenin kırılmasıyla su kaçağı onarılıyor. Su kaçaklarında sürpriz masraflardan korunmak ve yapınıza zarar gelmesini önlemek için cihazla su kaçağı tespiti yapan bir firma ile çalışmanız sizin yararınıza olacaktır.

Su Kaçağı Onarımı

Su kaçaklarının onarımı konusunda yardıma ihtiyacınız varsa bu konuda uzman bir firma ile çalışmalısınız. Profesyonel firmalar son teknoloji ekipmanları ile su kaçaklarını kırmadan dökmeden noktasal olarak tespit etmektedir. Kırmadan su kaçağı bulma konusunda İpek Tesisat ile iletişim kurarak su kaçaklarında yardım alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder